01/09/2021

Schema

Datum:
Tid:

BusinessMatch Open 2021

Nu är det dags att förbereda dig och boka in ditt lag till BusinessMatch Open den 1 september. Kan ditt företag inte delta, tacka nej till inbjudan senast 1 juni, så vi vet att ni inte vill vara med.

I år anmäler du ditt lag här och du bokar även din plats som hålvärd om du önskar det. Varje medlemsföretag har fyra platser till golftävlingen och fyra festbiljetter. Deadline 16 augusti. Gemensam start kl 10.00 på banan och sen rullar vi på tills festen är slut!

Gör så här när du bokar:

1. Välj 4 i antalet platser i rullmenyn. Där bokar du in den första spelaren i bollen som troligen är du själv och även vår kontaktperson. Det går att ändra spelare om ni får avhopp.

För att kunna genomföra anmälan måste du ha samlat in följande uppgifter om dina medspelare:
• Namn och företag
• Golf-id
• Närvara på festen och eventuell matallergi
• Önskemål om hotellrum

2. Vill du marknadsföra dig på banan som hålvärd så bokar du en plats. Det kommer upp följdfrågor om vad du önskar göra.
Prisutdelning, middag och fest

I år räknar vi med att kunna genomföra både tävling, prisutdelning och festmiddag. Vi har valt att fira återtåget till ett normalare liv med ett riktigt härligt “Stayin Alive Disco Fever” party. Läge att boka hotellrum med god frukost till specialpris! Läs mer om upplägg och spelform i bifogad PDF.

Ta med dig bästa kunder eller medarbetare och hjälp oss att göra detta till årets höjdpunkt!