10/05/2021

Schema

Datum:

Digital Hälsoföredrag med Karin Lindblom från Wellnessbyme

Välkommen till ett hälsoföredrag med vår nya medlem Karin Lindblom som driver Wellnessbyme!

Karin är en Örebrotjej med ett brinnande intresse för allt inom wellness. Hon lär ut hur vi på enkla sätt kan öka möjligheterna till ett långt och hälsosamt liv. Inga pekpinnar utan smarta val. Att skilja vardag från fest kommer man långt på. Som barn var Karin en mullig hästtjej, jämt jagande efter att tappa några kilon. Idag har hon hittat en balans som fungerar och det vill Karin gärna förmedla till andra genom sitt föredrag och företag.

Aldrig har tiden varit så annorlunda som nu. Alla kan vi tappa energin och tron på ett ”normalt liv”, både på jobbet och privat. Nu gäller det att tänka rätt, hitta energi och våga se framåt. Det är lätt att tappa motivationen att träna och äta rätt, men gör det inte så komplicerat. Bara genom små förändringar blir hälsovinsterna stora. Karin kommer prata om vikten av pulshöjande aktivitet och varför det är så viktigt.

Målet med Karins föreläsningar är ALLTID att skapa energi & ge varje individ inspiration att genomföra förändringar gällande hälsofrämjande aktiviteter. Duka upp din lunch och kickstarta veckan med Karin och vännerna i BusinessMatch!

Fakta Wellnessbyme
I januari 2017 tog Karin tag i sin dröm och startade Wellnessbyme. Här kombinerar hon arbetet som massageterapeut och hälsoföreläsare, en helt perfekt combo enligt henne själv. Du träffar Karin i hennes behandlingsrum på Lannalodge där hon erbjuder allt från djupgående sportmassage till mjuk och skön SPA massage. Kan inte du komma till Karin så kommer hon gärna till ert företag.