Arrow
Arrow
Slider

Medlemskap

Affärsnätverket BusinessMatch

BusinessMatch är ett personligt nätverk där medlemskapet gör det möjligt för medlemmar att nätverka i en avslappnad miljö där fokus bygger på långsiktiga relationer. Inget slår det personliga mötet! BusinessMatch startades 2009 med syfte att hitta former för nytta och nöje tillsammans. Målet är att etableras som den viktigaste arenan för affärer utifrån personliga relationer.

Nätverket bygger på glädje, öppenhet och uthållighet. Vi introducerar varje individ till nya affärskontakter där du som medlem får tillgång till en unik plattform. Varje medlem bidrar på olika sätt för att få ut maximal nytta. Nätverket ger dig och ditt företag nya affärsmöjligheter.

Ett medlemskap i BusinessMatch ger dig tillgång till ett unikt kontaktnät i Örebroregionen av små och stora företag inom olika branscher. Utöver detta får alla medlemsföretag ta del av olika förmåner som nätverket arrangerar. Nätverket erbjuder gemensamma kundevent, företagsbesök, Club Businessmatch(event på kvällstid), nätverksresor, golftävlingar och konferenser.

Det erbjuds spännande upplevelser hela året!