Image is not available
29 augusti 2019
Image is not available
29 augusti 2019
Image is not available
29 augusti 2019
Arrow
Arrow
Slider

Mer info om BusinessMatch Open 2019

Golf & affärer hör ihop

För tionde året i rad arrangeras den populära företagsgolfen BusinessMatch Open. Här träffas näringslivet från Örebroregionen för en dag fylld av nya bekantskaper, goda återseenden och riktigt bra golf i en spektakulär omgivning. Förutom ett spännande spel i 4-mannalag så pågår en hel del aktiviteter kring klubbhuset och på banan med bl a longdrive, ”beat the pro” och närmast hål. Stor prisutdelning och middag blir det på torsdag kvällen den 29 augusti på Lannalodge Golf Resort.

Spelform

Spelformen är en variant av Scramble, i 4-mannalag. Alla i respektive lag slår ut från varje hål och sedan väljer man den boll man vill slå vidare från. Den spelaren som slog den bollen står över detta slaget. Ingår gör även en Mulliganboll för varje spelare i laget. Denna kan utnyttjas en gång när som helst under spelet. Spelformen bygger bra samarbete och taktiksnack.

Torsdag
06.30 Gemensam samling för grupp 1, 07.00 Shotgun-start
11.00-15.00 Tid för lunch i restaurangen
12.30 Gemensam samling för grupp 2, 13.00 Shotgun-start

Nya affärskontakter

Under torsdagen erbjuder vi alla medlemsföretag att medverka på plats med aktiviteter och utställning. Här har du chansen att möta ca 300 personer från regionens näringsliv. Så ta chansen och nätverka och ladda med visitkort under dagen.

Anmäl dig

Anmäl dina spelare senast den 16 augusti till Sven-Erik Jungander

 

Cirkatider under kvällen

19.00 Välkomstdrink och alla gäster hälsas välkomna.
19.30 Prisutdelning där BusinessMatch stora vandringspris delas ut till det vinnande laget.
20.00 Välkomna till bords.
21.30 Kaffe serveras och därefter fritt mingel och dans för den som önskar.

Köp en extra 4-boll med festbiljetter

Det ingår en 4-boll/medlemsföretag. I mån av plats kan BusinessMatch erbjuda dig att köpa en extra 4-boll med tillhörande biljetter till torsdagens fest och prisutdelning.
PRIS – Medlemmar: 3000 kr + moms.

Boka din extraboll hos Sven-Erik Jungander

Önskar du extra festbiljetter?

Önskar man köpa en extra festbiljett tillkommer en kostnad på 500 kr + moms/person. Mat, dryck och underhållning ingår i priset.

Du bokar lätt dina extra biljetter hos Sven-Erik Jungander

Prisutdelning & Fest

Festkvällen med prisutdelning kommer att ske på Lannalodge Golfresort.

Gästerna hälsas välkomna med välkomstdrink och lite mingel sedan går vi direkt på prisutdelningen. Först delas priserna ut för de tävlingar som hållits på banan under dagen. Samtliga prisutdelare samlas på scen samtidigt där konferenciern presenterar vinnarna i respektive tävling. Därefter presenterar vi det vinnande laget i BusinessMatch Open 2019.

Pris i tävlingen

Det vinnande laget i BusinessMatch Open mottar ett vandringspris i form av en glas statyett där företagsnamnet ristas in på samt en mindre glas statyett som varje lagspelare får.

Festtema

Uppdatering kommer.

Kvällens meny

Uppdatering kommer.

Erbjudande övernattning

I samband med BusinessMatch Open får du som deltar i tävlingen ett bra erbjudande på övernattning, den 29 och 30 augusti på Lannalodge Golfresort. Pris rum/natt: Standard 800 kr och Deluxe 900 kr. Uppge bokningskod BMO 2019. Kontakta Lannalodge för bokning, 019-16 40 70 / info@lannalodge.se.

Profilering av lagspelare

Önskar du profilera dina lagspelare med t ex en snygg piké med brodyr? Kontakta Pehr Andersson på NeH Reklam.

Hålvärdar på banan

De hål som är inringade är bokningsbara för aktivitet. Kontakta Sven-Erik Jungander för mer info.

 

Info till alla medarrangörer av tävlingen

Printeliten har tillsammans med Lannalodge tagit fram förslag på exponeringsytor under tävlingen. Det kommer att finnas ungefär 30 st platser med banderoller, dels vid puttinggreenen, där finns plats på båda sidorna och sedan uppe vid Klubbhuset mot muren. I erbjudandet finns prisförslag på printbox och beachflaggor men de levererar även övriga produkter. Tänk även på att leveranstiden kan vara på några veckor så beställ ditt material i god tid innan golfeventet. Kontakta Göran Blom på Printeliten för beställning och mer information.

leveranstiden kan vara på några veckor så beställ ditt material i god tid innan golfeventet. Kontakta Göran BlomPrinteliten för beställning och mer information.

Ladda ner erbjudandet

 

(Endast för medlemmar att boka)

Anmäl dig här