-Tror du också att lönsamma företag
bygger genom samarbeten?

Slider

Vi är proffs på affärsnätverk.

BusinessMatch drivs av entreprenörer. Med 30 års erfarenhet av företagande, av nätverksarbete, affärsrådgivning och företagsevent driver vi BusinessMatch tillsammans med våra medlemsföretag sedan 2009. Det ger oss energi, vänner och tillsammans bygger vi framgång.

Under åren har vi sett effekten av att människor kommer samman och utbyter tankar, erfarenheter och vågar be om råd. Affärer gör inte mellan företag utan mellan människor som skapat förtroende för varandra. Nu är det viktigare än någonsin att hjälpas åt framåt. Vill du lära känna handlingskraftiga personer från näringslivet, då är BusinessMatch affärsnätverket för dig!

Vi siktar på att bli ett ledande nätverk i regionen

Genom att öka kontaktnätet för våra medlemmar bidrar vi till fler affärer, större erfarenhetsutbyte, bredare affärsnytta, möjlighet till mentorskap – och ger oss alla en plattform för vår egen marknadsföring. Det gör vi genom att växa med fler intressanta medlemmar. Till det adderar vi att ha roligt tillsammans. Vår erfarenhet säger oss att skratt förbättrar relationer som i sin tur förbättrar resultatet av samarbeten och affärer.

Gemensam värdegrund och nätverkskultur

I BusinessMatch möts människor från olika branscher och över generationsgränser. För att gruppen ska fungera har vi tillsammans arbetat fram vår värdegrund och tagit fram en uppförandekod så att alla vet vad som förväntas om man vill vara medlem i nätverket. I BusinessMatch visar vi varandra uppskattning och värnar om varandra.

Glädje, respekt, engagemang och långsiktighet är våra ledord. Låter det attraktivt? Hör av dig så berättar vi mer!

Har du någon fråga?

Tveka inte att höra av dig.
    Slider